Un gest a tenir en compte

Publicat al Divendres, 2 d'agost de 2013

Des de Càritas voldríem fer-vos arribar una notícia que ens ha alegrat moltíssim i que ens hauria de fer pensar que malgrat tot hi ha gent bona, generosa, que viu pensant en els altres i que és sensible i es fa càrrec del mal moment que estant passant moltes persones.

Es tracta d’una festa familiar que va tenir lloc en una casa particular del nostre poble fa algunes setmanes. El matrimoni que l’organitzava volia celebrar amb la família i els amics el quaranta-cinc anys que fa que són casats. Amb aquest motiu van convidar a sopar un bon nombre de persones, a tots ells els van enviar una invitació on els especificaven que no volien rebre regals, en tot cas els deien que si volien portar alguna cosa que fossin aliments que ells gustosament s’oferien a recollir i donar a Càritas perquè els repartíssim entre les famílies que estem atenent.

No cal dir que la resposta que van rebre no podia ser més generosa, els convidats es presentaven l’un darrera l’altre amb bosses plenes que anaven engruixint una muntanya d’aliments que finalment han arribat a nosaltres. En total 584 quilos de tota classe de coses: llet, oli, sucre, galetes, pasta, llegums, arròs…

Volem donar públicament les gràcies a aquesta família i a totes les persones que van ser a la festa i que amb el seu gest van contribuir a la tasca que fem entre tots, perquè tots ens hem de sentir responsables del que està passant avui i donar aliments a qui té dificultats per comprar-los és el gest més senzill i solidari que podem fer.

 

Grup de Càritas de Centelles