Gran recapte d’aliments a Centelles

Publicat al Dissabte, 29 de novembre de 2014

Com altres anys hem fet ens adrecem a vosaltres per demanar la vostra col·laboració. Organitzem la Campanya de recollida d’aliments perquè a Centelles, com a tot arreu, hi ha moltes famílies que necessiten ajuda.

Càritas i els Serveis Socials de l’Ajuntament reparteixen aliments a més de 120 famílies que es troben en una situació precària, amb l’agreujant que en la majoria de les quals hi ha nens que en reben directament les conseqüències.

Per això us demanem la vostra ajuda, porteu-nos si us plau qualsevol d’aquests aliments:LLET, OLI, GALETES, SUCS DE FRUITA, LLAUNES DE TONYINA, SARDINES O TOMÀQUET, CACAU EN POLS, SUCRE, PASTA, FARINA, TORRONS I NEULES.

Farem la Campanya entre el 24 de novembre i el 7 de desembre. Podeu portar-nos els aliments que ens vulgueu fer arribar: A totes les escoles, institut i llar d’infants, a totes les botigues d’alimentació, a les farmàcies, al Cap, a l’església  o a Càritas. I el proper cap de setmana 28, 29 i 30 de novembre a la porta dels supermercats Dia i Bonpreu. Si us podeu fer voluntaris i estar un parell d’hores als supermercats algun d’aquests dies ens ajudareu: Truqueu-nos al 93 881 27 67 o escriviu a caritascentelles@gmail.com. Ens feu molta falta.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració. Moltes gràcies!

 

Grup Càritas de Centelles