COMUNICAT DEL DELEGAT DE CÀRITAS DIOCESANA DONANT LES GRÀCIES

Publicat al Diumenge, 14 de març de 2021

Benvolguts:
Ara fa gairebé un any, en motiu de Corpus, us adreçava unes paraules que deien: “Els carrers eren buits, l’activitat la mínima imprescindible, la inquietud molt gran… i a dintre les cases molta preocupació i, en moltes, molt dolor. Creixia el número de persones malaltes, les ingressades, les mortes… i això sense que els familiars hi poguessin ser al costat. Calia veure com continuàvem atenent i essent al costat de les persones que ja abans venien a les nostres Càritas i a les que començaven a venir, tenint en compte les condicions amb què ho podíem fer i la gent que érem. Vàrem pensar fins on podíem arribar i què era el més necessari… i ens vàrem coordinar amb els ajuntaments i altres entitats del poble o ciutat, conscients que junts ho podíem fer més i millor…”

Cada una de les Càritas del nostre bisbat té la seva pròpia història d’aquest últim any i, malgrat tot, hem vist com moltes persones han pogut i sabut estar al costat de les persones que necessitaven companyia, comprensió, ajuda, solidaritat…, com també moltes empreses i institucions han col•laborat econòmicament amb Càritas; totes elles molt necessàries per dur a terme els nostres projectes i donar ajut i oportunitat als últims, als preferits de Déu.

Ara, després d’un any de pandèmia, és el moment de donar les GRÀCIES a la societat per la seva col•laboració incondicional i desinteressada. Per aquest motiu, us enviem uns cartells amb l’objectiu que els tingueu exposats a l’entrada de la parròquia durant el mes de març, alhora que us animem que dediqueu unes paraules d’agraïment a la comunitat i/o feu un acte per expressar públicament el nostre agraïment i donar veu a totes les persones i institucions que ens han estat donant suport.

I, amb el convenciment que la feina que fa Càritas a les nostres parròquies és necessària i ha de seguir i enfortir-se, fem nostra i fem conèixer la campanya GRÀCIES!
Mn. Ramon Donada Madirolas