Grup Baobab

Publicat al Dilluns, 6 de juliol de 2015

Tot i que el grup el segon diumenge de juny ens vam acomiadar perquè havíem arribat al final de curs, el cert és que teníem pendents dues activitats en les que havíem posat molta il·lusió. I és per aquest motiu que ho posem al web, perquè aquells que ens han seguit durant tot el curs puguin participar també d’aquests fets.

El dia 21 de juny vam tenir una trobada amb els petits que aquest any han fet la Comunió. Van ser pocs, és cert, però tots nosaltres durant un mes vam estar preparant aquesta trobada amb molta il·lusió, perquè ens sentíem, per primera vegada, responsables de fer l’acolliment dels petits a  la  Comunitat.

La trobada va consistir en explicar-los que havien pres una decisió molt important, la primera que nosaltres creiem que fa voluntàriament el cristià i que volíem dir-los que per nosaltres era molt important també que acceptessin de treballar i fer coses amb nosaltres. La trobada consistia en un taller, una gimcana pregària i un petit berenar. Tot va ser divertit, vam gaudir de l’espontaneïtat dels nens i nenes i la pregària va unir-nos més com a germans.

El dia 21 i el 27 de juny vam portar a terme un intercanvi entre el grup La Jofra d’Arenys de Mar i nosaltres, el Grup Baobab. Sempre aquesta activitat és ben rebuda pels joves, siguin del lloc que siguin. En aquesta ocasió podem dir que hem tingut la sort de trobar-nos amb una colla de jovent divertits, joiosos i profundament piadosos. Per tots els nostres joves ha estat, creiem, profitós.

Ara ja sí que podem dir que el dia 30 vam acomiadar-nos i ens hem donat un temps de vacances sense descartar de trobar-nos esporàdicament. Bones vacances a tothom.

PILAR