Gràcies i enhorabona!

Publicat al Divendres, 10 de juny de 2016

Bon estiu! Grup BaobabHola a tothom!!

Avui és l’última missa Baobab. I és que ja s’ha acabat el curs i com cada fi de curs ens acomiadem  amb la missa de juny i l’últim escrit de l’Espurna.

Sempre agrada fer una mica de balanç del que s’ha fet. Aquest any ha sigut una mica diferent, havíem ja agafat la disciplina de treball i creiem que en les nostres decisions s’ha pogut apreciar que hem crescut i ens agradaria que algunes reflexions que hem treballat i intentat transmetre, us hagin servit per descobrir el que avui us fem arribar amb aquesta petita postal, en la comunitat, TOTS SOM NECESSARIS I NO N’HI HA CAP QUE SIGUI NI PENSI IGUAL.

Per nosaltres ha estat una grata experiència poder trobar-nos cada mes en la celebració de la missa, sentir que ens acompanyàveu en els cants i que ens uníem amb germanor en diferents moments, ens ha fet comprendre millor el que vol dir comunitat. És cert, que ens hagués agradat ser més, però recordant les paraules de Jesús ens quedem amb elles: “La collita és abundant però els segadors són pocs”

Als que heu estat amb nosaltres tots els dissabtes, us agraïm sincerament la vostra ajuda.

Iniciem vacances, ens mereixem poder desconnectar d’angoixes d’exàmens, de rutines diàries, de responsabilitats puntuals, però no oblidarem els joves que per néixer en diferent lloc del nostre planeta, no poden desconnectar de res, perquè no tenen il·lusions, la seva angoixa es constant, el seu futur no el poden ni tant sols somniar. No els oblidarem i allà on estem els tindrem presents i continuarem cridant ben fort: EUROPA POSA JA EN PRÀCTICA LA TEVA HUMANITAT, I ACONSEGUIU LA PAU! Bon estiu a tothom!

Grup Baobab