Mans Unides

Mans Unides és una ONG (Organització No Governamental) de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. L’acció de Mans Unides s’inspira en l’Evangeli i en la Doctrina Social de l’Església. A Centelles hi ha el grup de joves i el de la gent gran amb reunions mensuals i activitats i campanyes diverses que ajuden a la conscienciació, el compromís i la solidaritat.

Blog

MANS UNIDES
Publicat al Diumenge, 27 de març de 2022

Com cada final de mes ens reunirem el proper dia 31, dijous, a les sis de la tarda al local de Mans Unides. Com sempre si algú te interès d’acompanyar-nos, ho celebrarem.

ESCRIT GENER
Publicat al Dijous, 17 de febrer de 2022

ESCRIT GENER

LA NOSTRA INDIFERÈNCIA ELS CONDEMNA A L’OBLIT
Publicat al Dilluns, 14 de febrer de 2022

Mans Unides Centelles

Com cada any en aquestes dates Mans Unides es fa més present entre nosaltres. Tot i que al nostre poble tenim la sort de tenir-la sempre present, gràcies a l’equip de persones que estan al davant d’aquesta entitat i els seus voluntaris que no només ara, sinó al llarg de

llegir més »
VIDA DE PARRÒQUIA
Publicat al Diumenge, 13 de febrer de 2022

Grup de Litúrgia: Reunió per preparar la Quaresma dijous a les 19,30h.

Mans Unides: Divendres vam celebrar el dia del dejuni voluntari i avui diumenge a les 5 de la tarda, a la sala de baix de La Violeta obrirem la campanya 63ª de la lluita contra la fam. Presentarem el lema de la campanya

llegir més »
VIDA DE PARRÒQUIA
Publicat al Diumenge, 19 de desembre de 2021

Celebració penitencial d’Advent: Dijous dia 23 a les 20h
Missa de la Vigília de Nadal, popularment Missa del gall: Aquest any serà el divendres dia 24, a les 20h. No és una hora que vagi bé a tothom, però esperem que els qui no pugueu ser-hi, ens acompanyeu el dia de Nadal a les 11h..

llegir més »
ESCRIT MANS UNIDES MES DE NOVEMBRE
Publicat al Dimarts, 16 de novembre de 2021

ESCRIT NOVEMBRE