Mans Unides

Mans Unides és una ONG (Organització No Governamental) de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. L’acció de Mans Unides s’inspira en l’Evangeli i en la Doctrina Social de l’Església. A Centelles hi ha el grup de joves i el de la gent gran amb reunions mensuals i activitats i campanyes diverses que ajuden a la conscienciació, el compromís i la solidaritat.

Blog

MANS UNIDES
Publicat al Dimecres, 24 de Juliol de 2019

Durant els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres y divendres de 6 a 8 de la tarda i els dimarts i dijous de 6,30 a 8 estem al local del C. Estrangers, 4.Ho comuniquem per si algú necessita portar alguna cosa

llegir més »
ACTIVITATS VARIES
Publicat al Dilluns, 4 de Març de 2019

Us convidem a viure els dies 8 i 10 l’esperit de la Campanya contra la Fam. El divendres dia 8 de febrer podeu assistir a una xerrada a càrrec d’Ester Busquets i Mn. Ramon Bufi sobre el treball que fa Agermanament sense fronteres al

llegir més »
TÓMBOLA MANS UNIDES
Publicat al Dissabte, 1 de Setembre de 2018

Des de dimecres, com cada any Mans Unides us invita a visitar-nos a la tómbola de la solidaritat, on tot i gaudint de la sorpresa que ofereix jugar, aquest joc es converteix en una ajuda els nostres germans i germanes que ho passen molt malament.

llegir més »
PER PENSAR
Publicat al Dissabte, 3 de Febrer de 2018

Mans Unides el proper divendres 9, dia del dejuni voluntari, inicia la seva campanya numero 59 que portarà per lema “Comparteix el que importa”

Podrem informar-vos del projecte d’aquest any i del nostre compromís de treballar per aconseguir que els bens destinats a cobrir les

llegir més »
LLÀNTIA SOLIDÀRIA MANS UNIDES
Publicat al Diumenge, 17 de Desembre de 2017

Mans Unides. La llàntia solidària: Ens trobareu al mercat dels diumenges El dissabte 23 a les 5 de la tarda, iniciarem la xerinola pels carrers, amb els cantaires joves, escampant la joia i pau del Nadal, cantant nadales.

RECORADTORI CONFIRMACIÓ
Publicat al Diumenge, 1 d'Octubre de 2017

Confirmació: Els que heu nascut al 2003 o abans i vulgueu preparar-vos per rebre la Confirmació podeu fer la vostra inscripció o trucar a la Parròquia 93 881 10 32.