Mans Unides

Mans Unides és una ONG (Organització No Governamental) de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. L’acció de Mans Unides s’inspira en l’Evangeli i en la Doctrina Social de l’Església. A Centelles hi ha el grup de joves i el de la gent gran amb reunions mensuals i activitats i campanyes diverses que ajuden a la conscienciació, el compromís i la solidaritat.

Notícies Inici

PER PENSAR
Publicat al dissabte, 3 de febrer de 2018

Mans Unides el proper divendres 9, dia del dejuni voluntari, inicia la seva campanya numero 59 que portarà per lema “Comparteix el que importa”

Podrem informar-vos del projecte d’aquest any i del nostre compromís de treballar per aconseguir que els bens destinats a cobrir les

llegir més »
LLÀNTIA SOLIDÀRIA MANS UNIDES
Publicat al diumenge, 17 de desembre de 2017

Mans Unides. La llàntia solidària: Ens trobareu al mercat dels diumenges El dissabte 23 a les 5 de la tarda, iniciarem la xerinola pels carrers, amb els cantaires joves, escampant la joia i pau del Nadal, cantant nadales.

RECORADTORI CONFIRMACIÓ
Publicat al diumenge, 1 d'octubre de 2017

Confirmació: Els que heu nascut al 2003 o abans i vulgueu preparar-vos per rebre la Confirmació podeu fer la vostra inscripció o trucar a la Parròquia 93 881 10 32.

TÓMBOLA MANS UNIDES
Publicat al dimarts, 12 de setembre de 2017

Mans Unides: La tómbola de la solidaritat va tancar les portes el dia 3 a les onze de la nit. Volem informar-vos que l’import aconseguit gràcies a la vostra participació i generositat ha sigut de 5.454.–euros. Els premis del sorteig ja han estat

llegir més »
TÓMBOLA MANS UNIDES
Publicat al diumenge, 27 d'agost de 2017

Tómbola de Mans Unides: El dia 30 a les 7,30 de la tarda tindrà lloc la inauguració de la tómbola de la solidaritat. Us esperem a tots!! Aquest any ens trobareu a l‘antic local del Barclays, al Passeig. Que tots iniciem la festa major amb

llegir més »
Reunió de Mans Unides
Publicat al diumenge, 26 de març de 2017

Dijous 30, a les 6 de la tarda, reunió mensual oberta a tothom que li pugui interesar, al local del C. Estrangers, 4, Centelles.