Catequesi i Formació

Preparació al bateig: Trobada amb els pares que demanen el bateig dels seus fills. Es concreta el dia amb els acollidors i el mossèn.

Preparació a l’Eucaristia: Dos cursos de catequesi a partir de 7 anys. El primer és de Catequesi Familiar, els pares assisteixen a la Trobada mensual per preparar la catequesis dels fills. El segon curs  consta d’una sessió setmanal a la Parròquia en grup amb el catequista responsable.
Les sessions tenen lloc els dilluns o dimarts de les 17,15 a les 18,15 hores.
Catequesi d’adolescents: Setmanalment,  el dia que esculli el grup que continua la catequesi un cop feta la Primera Comunió.
Aquest curs no hi ha cap grup.

Preparació a la Confirmació: A partir de 15 anys. Trobada quinzenal, el dia que acorda el grup.

Preparació al matrimoni: A les parelles que preparen el seu casament se’ls ofereix de participar a les trobades que fa l’equip d’acollidors de parelles a l’arxiprestat.

Catequesi d’adults: Trobada mensual el primer dimecres de mes. Tema d’aquest curs: L'ètica de la vida quotidiana: Una mirada des de la fe.
Professora: Ester Busquets

Blog

CATEQUESI
Publicat al Diumenge, 21 de juny de 2020

Amb la reunió de pares i mares de Catequesi Familiar hem donat per acabat aquest curs i s’ha acordat que iniciaríem el proper, si tot va bé, amb la trobada conjunta de pares, nens i catequistes que havíem de fer aquest final de curs.
Pel que

llegir més »
REUNIÓ CATEQUISTES
Publicat al Diumenge, 14 de juny de 2020

Catequesi: Reunió de catequistes, va ser divendres passat a la tarda. Reunió de pares de Catequesi Familiar dijous dia 18 de juny a les 21 h. Reunió de pares de 2n curs dimecres dia 17 de juny a les 21.h a la Sala de reunions

llegir més »
CATEQUESI I PRIMERES COMUNIONS
Publicat al Dissabte, 18 d'abril de 2020

Alguns pares que ja havien fixat un dia per celebrar la primera comunió del seu fill / a demanen si es podrà fer. En aquest moment no sabem quan s’acabarà l’estat d’alarma decretat per aquesta pandèmia, ni quan podrem tornar a obrir els centres

llegir més »
CATEQUESI EN FAMÍLIA I A CASA
Publicat al Dissabte, 28 de març de 2020

V_DIUMENGE (1)

PER RECORDAR:
Publicat al Dilluns, 3 de febrer de 2020

Catequesi familiar: Demà dilluns a les 20,30h amb els pares i mares per preparar el treball d’aquest mes.

Catequesi de preparació a la Comunió 2n curs: Trobada dels grups de nens i nenes dilluns o dimarts a les 17,15h.

Formació d’Adults: Dimecres dia

llegir més »
CATEQUESI
Publicat al Diumenge, 12 de gener de 2020

Catequesi Familiar: Dilluns a 2/4 de 9 del vespre trobada amb els pares i mares per preparar el treball d’aquest mes de gener..

Catequesi de preparació a la Comunió 2n curs: Trobada dels grups de nens i nenes dilluns o dimarts a

llegir més »