Catequesi i Formació

Preparació al bateig: Trobada amb els pares que demanen el bateig dels seus fills. Es concreta el dia amb els acollidors i el mossèn.

Preparació a l’Eucaristia: Dos cursos de catequesi a partir de 7 anys. El primer és de Catequesi Familiar, els pares assisteixen a la Trobada mensual per preparar la catequesis dels fills. El segon curs  consta d’una sessió setmanal a la Parròquia en grup amb el catequista responsable.
Les sessions tenen lloc els dilluns o dimarts de les 17,15 a les 18,15 hores.
Catequesi d’adolescents: Setmanalment,  el dia que esculli el grup que continua la catequesi un cop feta la Primera Comunió.
Aquest curs no hi ha cap grup.

Preparació a la Confirmació: A partir de 15 anys. Trobada quinzenal, el dia que acorda el grup.

Preparació al matrimoni: A les parelles que preparen el seu casament se’ls ofereix de participar a les trobades que fa l’equip d’acollidors de parelles a l’arxiprestat.

Catequesi d’adults: Trobada mensual el primer dimecres de mes. Tema d’aquest curs: L'ètica de la vida quotidiana: Una mirada des de la fe.
Professora: Ester Busquets

Blog

PER RECORDAR…
Publicat al Diumenge, 3 d'abril de 2022

Missa Familiar: Avui diumenge, a les 11 del matí.

Catequesi Familiar: Dilluns trobada de catequesi de pares i mares a les 21h.

C

CATEQUESI FAMILIAR
Publicat al Diumenge, 27 de març de 2022

Catequesi Familiar
Dimecres a ¼ de 6 de la tarda trobada en grup i presentació del treball de catequesi fet pels nens i nenes.

CATEQUESI
Publicat al Dissabte, 8 de gener de 2022

Catequesi Familiar: Dilluns a les 21h preparació del treball d’aquest mes amb els pares i mares.

Catequesi 2n curs: Després del taller de diorames amb que vam acabar el 1r trimestre, recuperem aquest divendres les trobades en grup a les 17,15h.

EL TREBALL DE LA CATEQUESI EN FAMÍLIA, EN COMUNITAT
Publicat al Diumenge, 26 de setembre de 2021

Al Full Diocesà d’avui trobareu un ampli escrit sobre la Catequesi. Aquí ens limitem a recordar el que fa referència a la nostra parròquia.
Aquesta setmana hem fet les inscripcions a la Catequesi i, encara que n’hi haurà de noves, programem el treball a fer: Començarem el curs, com us vam dir, amb la Missa Familiar

llegir més »
CATEQUESI: CAMÍ CAP A L’EUCARISTIA
Publicat al Diumenge, 19 de setembre de 2021

Amb les dues primeres comunions que hem celebrat últimament, la d’en Dani el diumenge dia 5 i la de la Roser el diumenge dia 12 de setembre acabem les celebracions d’aquest any. En total han estat dotze els nens i nenes que aquest any s’han afegit a la celebració de l’eucaristia a

llegir més »
VIDA DE PARRÒQUIA
Publicat al Dissabte, 7 d'agost de 2021

Catequesi: Abans de començar el nou curs seria bo poder tenir un intercanvi amb les famílies que han hagut de fer la catequesi a casa i celebrar la primera comunió amb certes restriccions per poder compartir com els ha anat, les dificultats que han tingut i el que ha suposat

llegir més »