Catequesi i Formació

Preparació al bateig: Trobada amb els pares que demanen el bateig dels seus fills. Es concreta el dia amb els acollidors i el mossèn.

Preparació a l’Eucaristia: Dos cursos de catequesi a partir de 7 anys. El primer és de Catequesi Familiar, els pares assisteixen a la Trobada mensual per preparar la catequesis dels fills. El segon curs  consta d’una sessió setmanal a la Parròquia en grup amb el catequista responsable. Per a tots hi ha dos dies  setmanals a escollir.

Catequesi d’adolescents: Setmanalment,  el dia que esculli el grup que continua la catequesi un cop feta la Primera Comunió.

Preparació a la Confirmació: A partir de 15 anys. Trobada quinzenal, el dia que acorda el grup.

Preparació al matrimoni: A les parelles que preparen el seu casament se’ls ofereix de participar a les trobades que fa l’equip d’acollidors de parelles a l’arxiprestat.

Catequesi d’adults: Trobada mensual el primer dimecres de mes. Tema d’aquest curs: Introducció a l’Antic Testament.
Professor: P. Anton Vilarrubias.

Notícies Inici

Publicat al dimarts, 14 de novembre de 2017

Formació d’Adults: Dimecres dia 15 a 2/4 de 9 del vespre: Els primers escrits, la Didajé i Climent de Roma, a càrrec del Dr. Joan Torra.

FORMACIÓ D’ADULTS
Publicat al diumenge, 5 de novembre de 2017

Formació d’Adults: Dimecres a 2/4 de 9 del vespre: Els primers escrits, la Didajé i Climent de Roma, a càrrec del Dr. Joan Torra.

CATEQUESI
Publicat al diumenge, 5 de novembre de 2017

Catequesi: Dimarts trobada de formació dels pares i mares dels de 2n curs de Catequesi.

CATEQUESI 2n CURS
Publicat al dilluns, 16 d'octubre de 2017

Temes oct-nov.

CONFIRMACIÓ
Publicat al diumenge, 1 d'octubre de 2017

Confirmació: Els que heu nascut al 2003 o abans i vulgueu preparar-vos per rebre la Confirmació podeu fer la vostra inscripció o trucar a la Parròquia 93 881 10 32.

CATEQUESI
Publicat al diumenge, 1 d'octubre de 2017

Catequesi: Dimarts a ¼ de 6 reunió de Catequistes. A les 9, a la rectoria, reunió de pares dels nens i nenes que comencen el segon curs de catequesi.